Ett härligt mode för dig som sportsupporter

Ett härligt mode för dig som sportsupporter

Att klä upp sig inför en match där ens favoritlag i exempelvis hockey eller fotboll spelare kan ge en fantastisk känsla av att vara där i stunden. Det kan också ge en slags gemenskap som inte går att jämföra med mycket annat. På Supportersplace.se kan du köpa dina kläder för att visa vilket som är ditt favoritlag.

Sportintresse oavsett kön

Att män älskar fotboll är inget nytt. Fotboll är på något sätt männens trygga punkt och allt fler väljer arenan före soffan där hemma när det är en match på gång. Sport borde dock inte vara definierat med ett kön. Oavsett kön ska man kunna vara en sportsupporter och klä upp sig.

Att kvinnor dras till sport är en växande trend, men det som visas utåt är oftast en typisk man som älskar sport och är uppklädd i kläder för att stötta sitt favoritlag. Om fler kvinnor får se damspelare kan de också få upp ett starkare intresse för just sport. Det här är även något som också har ökat de senaste åren.

Vi ser allt fler kvinnliga fotbollsspelare på tv idag, vilket inspirerar många andra kvinnor till sportvärlden. Det gäller både de som vill vara involverade spelare såväl som supportrar.

Erika Svensson