Sköna strumpbyxor för dig som är gravid

Sköna strumpbyxor för dig som är gravid

En graviditet är en underbar tid men det kan också innebära en del omställningar. Främst kommer din kropp att förändras och du kommer därför även behöva shoppa nya kläder. Dessutom är det extra viktigt att kläderna du bär är bekväma eftersom graviditeten kan vara påfrestande nog utan att du ska känna dig obekväm.

En perfekt outfit är en mjuk klänning i kombination med sköna strumpbyxor. Längre fram i graviditeten kan även stödstrumpor vara ett bra alternativ. Vi rekommenderar dig att handla här för bra kvalitet till bra pris.

Underlätta för dig under graviditeten

När du är gravid är det förstås viktigt att du känner dig bekväm med kläderna du bär. Men det finns också många andra saker att tänka på under en graviditet. Några tips om hur du kan känna dig extra bekväm och underlätta din gravidresa är att alltid bära bekväma skor om du ska gå mycket. Det är ofta fötterna svullnar och värker när du är gravid, men med rätt skor kan du underlätta för kroppen rejält.

När du väljer skor är det också bra att skaffa ett par utan snörning. I slutet på graviditeten blir det jobbigt och ibland nästan omöjligt att böja sig ner ordentligt.

Erika Svensson