Om Fairfest

Vi vill till att börja med poängtera att vi inte företräder den organisation som arrangerade inomhusfestivalen Fairfest.

Fairfest 2008-2009

Markus KrunegårdFairfest var en inomhusfestival som under 2008 och 2009 till storleken var Sveriges största endagsfestival med inriktning mot musik, ,med cirka 2000 besökare under en dag. Den arrangerades i Vänersborg och var initialt tänkt lite som en kickstart på den kommande festivalsommaren eftersom Fairfest arrangerades i april.

Festivalen blev dock inte särskilt långlivad med tanke på att den lades ned bara två år senare, inte överraskande beroende på bristande finanser och eldsjälar med tid att planera arrangemanget. Det har funnits planer på att återuppföras i andra städer runtom i Sverige, men ännu verkar inget sådant beslut ha fattats.

Artister

På Fairfest så uppträdde en hel del namnkunniga artister under det två tillfällen som festivalen arrangerades. Bland andra Markus Krunegård, Marit Bergman, Häspojken, Lillasyster och Lasse Lindh.

Fair Fest nu även mode

Sidan har utvecklats till att bli en sida om både musik, party men också mode och spel. Allt som vi har ett stort intresse för. Vi hoppas att ni kan hitta något läsvärt förutom om musik som var början på denna sajt. Vår förhoppning ör att musik, mode, fest och spel ska vara något som många har ett stort intresse av och kan få något matnyttigt via denna sajt!