Uppdatera höstgarderoben

Uppdatera höstgarderoben

Nu är hösten verkligen här. Löven börjar skifta i färg och det blir allt mörkare ute. Vad kan då passa bättre än att uppdatera din garderob något? Efter sommaren kan det vara välbehövligt att rensa ur sommarkläderna och lägga fram de lite varmare plaggen. Det är lätt hänt att man står där varje morgon och tänker att man återigen inte har något bra att ta på sig.

Vi ska titta närmare på vad som är trendigt i höst för män, men först vill vi tipsa om en bra nätbutik som erbjuder herrkläder i större storlekar. Ta en titt här för att läsa mer och bli inspirerad!

Trender

I höst ser vi mycket av färgerna brun, beige och marinblå på herrkläderna. Men också röda inslag är snyggt och bryter av i höstmörkret. Se till att uppdatera några t-shirts i både lång och kort ärm samt skjortor. Beroende på vad du har för arbete kan du behöva lite olika inriktningar på dina kläder. Material som vi ser i höst är mycket stickat och ull som värmer skönt. Har du arbetskläder på jobbet kanske det räcker med sköna och mjuka tröjor samt några mer uppklädda alternativ du kan ha på helgen. Har ni klädkod på arbetet och det är kavaj eller skjorta som gäller får du gärna ha i åtanke att rutigt är hett i höst. Den rutiga kavajen är särskild snygg. Koftan gör sin entré i höst och passar bra ovanpå skjortan. Chinos är ett bra val i höst för dig som både vill vara bekväm men också följa trenden.

Ytterkläder

Shearling-jackan är ett nytt inslag för i höst och kännetecknas av en stor krage av lammskinn. Dessa bars ursprungligen av andra världskriget piloter och fick ett stort uppsving i modet på 40-talet, men också nu ser vi alltså mer av dessa. Håll dig varm med en så kallad puffer-väst. Den är en väst med dun-fyllning du kan ha antingen innanför din höstjacka eller kavaj. På fötterna kan du gärna välja ett par stilrena kängor som värmer fint och ett par sneakers med tjock sula för mer avslappnade tillfällen.

 

 

rnn.yqe.