Hyra underhållning till fest

Ska man arrangera något riktigt ordentligt i festväg kan man även överväga att hyra in någon form av professionell underhållare. Detta kommer nästan garanterat att göra kvällen oförglömligt för alla som gästar.

Trollkarl

Att hyra in en trollkarl betyder inte att man måste ha tillgång till en scen. Det finns de man kan hyra in som minglar med gästerna och visar upp roliga små trick. Detta är vad man brukar kalla close up magic och är väldigt populärt bland många. De trick som visas upp kommer snabbt bli ett perfekt samtalsämne på festen.

Trubadur

Ett klassiskt inslag på exempelvis sommarfester och bröllop är att ha någon som kan spela lite musik och sjunga för alla gäster. En trubadur kan vara ett perfekt inslag beroende på vilken typ av feststämning man vill uppnå. De har ofta en stor repertoar av sånger de kan framföra och man kan alltid höra om de tar förfrågningar under kvällens lopp också.

Komiker

Vill man locka till skratt under festen är det nog inget som funkar så bra som en riktig ståuppkomiker. Många områden av komik är mer eller mindre universella som vi alla kan skratta åt, men tänkt på att kolla upp komikern i förhand och se vilket material de normalt sett kör.

Erika Svensson