Kommande shower

Det är vår och snart sommar, vad passar då bättre än att berätta om ett par kommande  shower som är på gång att sättas upp eller rent utav snart aktuella.

Alex och Sigge

Få är det nog som har missat podcasten “Alex och Sigges podcast” där Alex Schulman och Sigge Eklund varje vecka pratar om allehanda saker ur deras liv som mediemän, skribenter, författare och fäder. Med sina cirka 360 000 lyssnare vecka så är man den klart största podcasten i Sverige. De som ändå lyckats missa dem kan klicka in sig på länken här ovanför och lyssna in sig.Under förra året så satte de tillsammans upp en scenshow som man kallade för “Älska mig“, som grundade sig på Alex Schulmans bekräftelsebehov och ibland möjligen sjukliga beteenden på sociala medier och i förhållande till kändisar. Showen blev en succé och delar har visats på SVT. Under denna show så var det Alex som stod ensam på scenen, men nu är det dags för dem båda att ställa sig framför publiken.Den nya showen har fått namnet “Meningen med livet” och kommer enligt utsago att vara en show där man driver med sig själva och sin samtid, tillsammans med skruvad humor och filosofiska grubblerier. Tanken är att med denna saliga blandning reda ut meningen med livet. Premiären är satt till 8 oktober på Cirkus i Stockholm. För regin står den gamle räven Peter Settman.

Al Pitcher

Vi fortsätter i komikens spår och hoppar vidare till en kommande show som förmodligen inte kommer att reda ut meningen med livet, men däremot kommer det säkerligen att skrattas minst lika mycket. Det är Nyzeeländaren Al Pitcher som den 21 oktober på Rival i Stockholm har premiär för sin standup-show “Nääämen it’s Al Pitcher”.Al Pitcher har sedan sin flytt till Sverige 2010 skördat stora framgångar på den svenska standup-scenen och nu är det alltså dags för honom att göra sin egen show. Hans humor grundar sig en hel del på igenkänningskomik och interaktion med publiken. Efter sina dryga tre år i Sverige så pratar han fortfarande engelska, fastän han förstår svenska helt och hållet, detta är något han använder i sina shower eftersom han också har ett perfekt svenskt uttal när han väl pratar svenska. Man kan säga att han blandar in det i sin show på ett skojfriskt sätt. Se själv!

Erika Svensson